Promoció de la salut

L’ IES Algarb és un centre promotor de la salut i com a tal té una comissió de Promoció de la Salut molt activa que ha aconseguit moltes fites als darrers anys, com per exemple ser un centre cardioprotegit des de gener de 2018 i ser un centre reconegut pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte amb el Distintivo de Calidad “Sello Vida Saludable”, que ha estat renovat el curs 20/21.

Cal destacar que tots els departaments del centre, tant els de secundària com els de cicles formatius, són part activa i fonamental per a dur a terme els diferents projectes dirigits a promocionar la salut del nostre alumnat i professorat.

La comissió també ha organitzat diversos cursos/jornades per a que el professorat s’actualitzi sobre primers auxilis, reanimació cardiopulmonar i utilització del DESA (desfibrilador semi-automàtic), entre d’altres.

Al curs 18/19, al mes d’octubre, es va realitzar una ponència en la III Jornada de Promoció i Educació per a la Salut en els Centres Educatius, «Salut en Xarxa», sobre el nostre bar, que ha despert l’interès de molts d’altres centres educatius de les Illes Balears degut a l’oferta d’opcions saludables que oferta.

Si voleu, podeu ampliar aquesta informació al blog de Promoció de la Salut de l’IES Algarb.