CFGS Animació d’Activitats Físiques i Esportives: Jornada Intercentres

L’objectiu principal d’el projecte és proporcionar a l’alumnat de TAFAE l’oportunitat d’organitzar una diada esportiva per a l’alumnat de secundària del municipi de Sant Josep de sa Talaia (IES Sant Agustí, IES Algarb i l’escola Mare de Déu de les Neus).

El projecte es realitza a través de diferents mòduls de 1r i 2n curs de TAFAE encara que l’alumnat de segon són els que porten el pes de la diada, ja que han de gestionar i organitzar tot l’esdeveniment. Per fer-ho, han hagut de posar-se en contacte amb els 3 centres col·laboradors, l’ajuntament de Sant Josep i els diferents espònsors, així com ser capaços de dinamitzar les diferents activitats que es van dur a terme durant l’esdeveniment, en el qual participen al voltant de 700 alumnes dels 3 centres esmentats.

D’altra banda, l’alumnat de primer, per tenir una primera presa de contacte amb el projecte i ajudar a l’alumnat de segon, s’encarreguen de la inauguració de l’esdeveniment i de realitzar una gimcana esportiva. Per a la inauguració, escullen quina modalitat volen realitzar (ball, acrosport, representació …) i el preparen autònomament, desenvolupant així la seva capacitat de gestionar el grup.

És una activitat que es porta a terme des de fa bastants anys però ha estat en aquests últims quan l’alumnat de TAFAE ha pres les regnes per gestionar el seu funcionament. Tot aquest procés els és de molta ajuda perquè han de ser resolutius davant tots els inconvenients que van sorgint, que seran situacions que es trobin en la seva futura vida laboral.

Vos deixam amb algunes imatges de la jornada 18/19.

Un comentario sobre “CFGS Animació d’Activitats Físiques i Esportives: Jornada Intercentres

Los comentarios están cerrados.